Retail & Consumer Collection

Makkelijk te monteren

Geschikt voor vochtige ruimtes

Lood- en koper vrij

Snelle levertijden

Betaalbaar

RETAIL & CONSUMER
COLLECTION

STANDAARD TOT LUXE SPIEGELS VAN DUTCH MIRROR FACTORY

Zoekt u een spiegel die meer is dan een reflectie van de werkelijkheid? Dutch Mirror Factory ontwerpt en ontwikkelt spiegels die in Europa worden geproduceerd, daardoor bieden wij snelle levertijden. Wij hebben een brede collectie van spiegels van standaard tot luxe die we onder andere leveren aan distributeurs, groothandelaren, bouwmarkten en sanitair showrooms. Er is veel variatie mogelijk qua vorm, maatvoering, technische specificaties en oplages. Het gebruikte materiaal is lood- en koper vrij, corrosie resistent en daarom geschikt voor vochtige ruimtes. Onze spiegels zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en verkrijgbaar van enkele stuks tot grote oplages. Ondanks de kwaliteit van de materialen volgens Europese normen kan er natuurlijk, buiten uw schuld om, iets misgaan; daarvoor bieden wij op iedere spiegel een garantietermijn van 2 jaar.

BREED SCALA AAN MOGELIJKHEDEN WANNEER JE KIEST VOOR EEN LUXERE SPIEGEL

Er is wat betreft vorm en materiaal veel mogelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technische ontwikkelingen. Onze spiegel designers ontwerpen in opdracht van u of door middel van co-creatie met u luxere spiegels, zoals: spiegels met led-oplossingen, spiegels met heating pads (voorkomt beslaan), spiegels met bluetooth ontvanger, klok en/of weerstation en alle mogelijke zandstralingen. Of het nu gaat om ronde, vierkante, rechthoekige, organische of ovale spiegels; voor op de kaptafel, in de bad- en kleedkamer, voor make-up en visagie. Van sfeer tot scheerspiegels met verlichting die drie tot vijf keer vergroten. En dit alles uitgevoerd in diverse frames qua materiaal (aluminium en roestvast staal) en kleur, zoals: zwart, messing, goud, brons, gunmetal en alle kleuren die daartussen zitten.

SPIEGELS MET LED-VERLICHTING

De innovatieve kant van onze spiegels uit zich door verschillende technische specificaties, zoals: led-verlichting en spiegels met traploos verstelbare lichtkleuren van koud wit tot warm wit. De nieuwste generatie duurzame en kwalitatieve led-spiegels van Dutch Mirror Factory worden zowel in standaard maten als in maatwerk aangeboden. Dit kan met of zonder siliconen, in led-RGB met afstandbediening en verscheidene schakelaars, zoals dimbare touch schakelaars achter glas, kantel- of infrarood schakelaars.

STANDAARD SPIEGELS

Onze standaard spiegels zijn in de basis voorzien van een breed scala aan luxe gebruiksgemakken zoals een dimbare sensor of een geïntegreerde touch schakelaar. De spiegels zijn voorzien van verwarming waardoor uw led-spiegel condensvrij blijft. De standaard maten hebben wij op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

U EN DUTCH MIRROR FACTORY

Bij ons is er veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Dat maakt een spiegel van Dutch Mirror Factory bijzonder. Bent u retailer en heeft u vragen over onze producten en/of samenwerken met ons, neem gerust vrijblijvend contact op. Bent u als consument geïnteresseerd in een Dutch Mirror Factory spiegel of heeft u vragen, ga dan naar de sanitair specialist, bouwmarkt of groothandel bij u in de buurt. Of u kunt een mail sturen naar .