Referenties

TRUSTED

PARTNER

Fijne betrouwbare partner

Doen net een stapje meer

Korte lijnen

Goede communicatie

Jong en gedreven

referenties

DUTCH MIRROR FACTORY IS UW PARTNER VOOR SPIEGEL CONCEPTEN

Sinds onze start in 2013 werken wij met veel enthousiasme samen met opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Van hospitality tot kapperszaken en van sanitair winkels tot eindgebruikers. Dutch Mirror Factory is de ideale partner voor co-creatie om tot passende en unieke spiegel concepten te komen. Voortbouwend op jarenlange ervaring denken we mee met uw ideeën. Deze nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers heeft als gevolg dat de kwaliteit van onze spiegels tot een hoger niveau wordt getild.

“Werken met Dutch Mirror Factory ervaar ik als positief. Het maatwerk aanbod en flexibiliteit van het bedrijf is kenmerkend voor DMF!”

VAN HOSPITALITY TOT SANITAIR GROOTHANDEL

Branches waar wij onder andere mee samenwerken zijn: badmeubel producenten, hospitality branche, distributeurs, sanitair groothandel, technische groothandel, kapsalons, sportscholen, retail inrichting enzovoort. Als u vragen heeft over samenwerken met Dutch Mirror Factory, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

“Goed bedrijf, fijne communicatie, over het algemeen betrouwbaar en flexibel. Ze doen net een stapje meer dan een ander op een gestructureerde en vlotte wijze.”

SPIEGELS NAAR EUROPESE NORMEN

Wij ontwerpen en produceren in opdracht van of in overleg met u spiegels voor bijvoorbeeld hotelkamers, kapsalons, badkamers en woonkamers. Spiegels met onder andere verlichting of verwarming, spiegels met touch schakelaars achter glas, geprepareerde spiegels die niet beslaan en alle mogelijke zandstralingen. Het is altijd maatwerk, in kleine oplages of zelfs enkele stuks tot grote oplages. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie van standaard spiegels. Wij produceren in Europa en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en CE gekeurde onderdelen. Doordat wij produceren in Europa, kunnen wij korte levertijden garanderen.

“Via Google zijn wij terechtgekomen bij Dutch Mirror Factory. Daar zijn wij erachter gekomen dat het een bedrijf is waar iedereen altijd zijn best doet. Hoop waardering voor.”