Over ons

DEDICATED

TEAM

Masters of reflection

Team dat met trots spiegels maakt

Betrouwbaar

Mensen die houden van hun vak

Jong en gedreven

over ons

GEDREVEN SPIEGEL SPECIALIST

Dutch Mirror Factory is een gedreven spiegel specialist, opgericht in 2013. Ons hoofdkantoor en onze fabriek zijn gevestigd in Twello in het oosten van Nederland. Ons team streeft ernaar om het verschil te maken met betrekking tot het ontwikkelen en produceren van spiegels. Wij werken met spiegel specialisten die klantgericht zijn en kwaliteit willen leveren. Kenmerkend is dat wij een jong en gedreven team zijn dat met trots spiegels van Nederlandse bodem maakt die opvallen door ontwerp, kwaliteit en diverse optionele functies.

OP ZOEK NAAR EEN SPIEGEL SPECIALIST? WIJ ZIJN UW FLEXIBELE PARTNER

Wij combineren design, techniek en innovatieve productie om spiegels in alle vormen en maten te leveren. In overleg met u of in opdracht van u bieden wij diverse spiegel concepten. Onze standaard spiegels zijn verkrijgbaar in grote of kleine oplages. Er is ook een afdeling die zich focust op custom-made collecties. Hierdoor is veel mogelijk. Van hospitality tot speciale wensen. Flexibiliteit staat hoog bij ons in het vaandel.

“Geen dag is hetzelfde hier bij Dutch Mirror Factory. En dat maakt het voor mij bijzonder. We proberen als team per week er alles uit te halen en elke week zo goed mogelijk af te sluiten. Onze spiegels geven de badkamers een sfeervolle uitstraling.”

INNOVATIEVE SPIEGEL CONCEPTEN

Wij raken geïnspireerd door bijzondere en innovatieve ideeën, en denken daar graag met u in mee. Wij proberen altijd een stap extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen. Doordat wij produceren in Europa kunnen wij korte levertijden bieden. Dit doen wij tegen een betaalbare prijs.

“Dutch Mirror Factory is een fantastisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden, dus dat maakt het wel echt bijzonder. Het is een leuke club mensen bij elkaar, we gunnen elkaar veel, helpen elkaar en hebben super veel humor.”

DUURZAAM EN GROEN

Onze leefomgeving is waardevol voor ons, voor nu en in de toekomst. We vinden het belangrijk om de circulaire economie te steunen. Glas kan namelijk keer op keer hergebruikt worden zonder verlies van kwaliteit. Het versmelten van glasscherven tot nieuw glas bespaart energie en beperkt de uitstoot van rookgassen zoals CO2. Wij werken samen met Vlakglas Recycling Nederland. Door een landelijk systeem, waarin meerdere partijen effectief samenwerken, wordt glas ingezameld en getransporteerd. Uiteindelijk komt ons glasafval weer terug als nieuw glas voor onze spiegels.

Daarnaast maken wij gebruik van gerecyclede beschermhoeken voor onze spiegels tijdens het transport. Alle kleine beetjes helpen, want wij vinden dat niets dat we gebruiken voor een korte periode onze aarde mag vervuilen voor decennia lang.

JØRGEN VAN DOORN

Managing Director

Doelgericht. Gepassioneerd. Trots.

ERWIN LAST

Technical Engineer

Humoristisch. Klantgericht. Behulpzaam.

HENRY HUIDINK

Supply Chain Manager

Vindingrijk. Service gericht. No nonsense.

JERAY GALANGGADJIR

Internal Sales

Leergierig. Hulpvaardig. Kritisch.

MARK GOEDHUIS

Production Manager

Hardwerkend. Ambitieus. Gangmaker.

KENNETH ZWART

After Sales

Energiek. Sociaal. Meedenkend.

JOSJE VAN BUUREN

Office Manager

Geduld van een eendagsvlieg. Vrolijk. Moeder Theresa.