Hospitality Collection

Snelle levertijden

Grote oplages

Eenvoudig te installeren

Led-verlichting

Europe-based

HOSPITALITY
COLLECTION

HOTEL SPIEGELS VAN DUTCH MIRROR FACTORY

Wij ontwikkelen en produceren spiegels voor hotels, hostels, vakantieparken en cruiseschepen. Onze spiegels worden in Europa geproduceerd, waardoor wij snelle levertijden bieden. Wij zijn op de hoogte van de technische voorwaarden die per land gelden voor stekkers, elektronica, voltage en toepassingen met betrekking tot waterdichtheid kwalificaties. Er is veel variatie mogelijk qua vorm, maatvoering en technische specificaties. Van standaard tot luxe spiegels. De gebruikte onderdelen zijn lood- en koper vrij, corrosie resistent en daarom geschikt voor hotel- en badkamers.

Spiegels van Dutch Mirror Factory zijn van duurzaam materiaal geproduceerd waardoor het tegen een stootje kan en geschikt is voor frequente reiniging. Onze spiegels zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en verkrijgbaar van enkele stuks tot grote oplages. Ondanks de kwaliteit van de materialen (volgens Europese normen) kan er natuurlijk, buiten uw schuld om, iets misgaan. Daarvoor bieden wij op iedere spiegel een garantietermijn van 2 jaar.

BREED SCALA AAN MOGELIJKHEDEN VOOR HOTEL SPIEGELS

Er is wat betreft vorm en materiaal veel mogelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in uw branche. Onze spiegel designers ontwerpen in opdracht van u of door middel van co-creatie met u. Ook de technische tekeningen maken wij. Of het nu gaat om ronde, vierkante, rechthoekige, organische of ovale spiegels. Voor op de kaptafel, in de bad- of hotelkamer. Zodat uw gasten de mogelijkheid hebben om zich op te maken en te scheren in een spiegel die drie tot vijf keer kan vergroten. Het zijn multi-room spiegels met verlichting. Uitgevoerd in diverse frames qua materiaal (aluminium en roestvast staal) en kleur zoals zwart, messing, goud, brons, gunmetal en alle kleuren die daartussen zitten. Heating pads zodat de spiegels niet beslaan. En daarnaast legio mogelijkheden als een ingebouwde klok, bluetooth ontvangers en alle mogelijke zandstralingen. Wij denken in mogelijkheden en kunnen snel anticiperen doordat we in Europa gevestigd zijn.

HOTEL SPIEGELS MET LED-VERLICHTING

De innovatieve kant van onze spiegels uit zich door verschillende technische specificaties, zoals led-verlichting. Spiegels met traploos verstelbare lichtkleuren van koud wit tot warm wit. De nieuwste generatie duurzame en kwalitatieve led-spiegels van Dutch Mirror Factory worden zowel in standaard maten als in maatwerk aangeboden: met of zonder siliconen, in led-RGB met afstandsbediening en verscheidene schakelaars; zoals dimbare touch schakelaars achter glas, kantel- of infrarood schakelaars.

STANDAARD SPIEGELS

Onze standaard spiegels zijn in de basis voorzien van een breed scala aan gebruiksgemakken zoals een dimbare sensor of een geïntegreerde touch schakelaar. De spiegels beschikken over ingebouwde verwarming waardoor uw led-spiegel condensvrij blijft. De standaard maten hebben wij op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

U EN DUTCH MIRROR FACTORY

Bij ons is er veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij komen eventueel naar u toe om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de mogelijke wensen. Dat maakt een spiegel van Dutch Mirror Factory bijzonder. Bent u werkzaam in de hospitality sector en heeft u vragen heeft over onze producten en/of samenwerken met ons, neem gerust vrijblijvend contact op. Of u kunt een mail sturen naar .