Custom-made Collection

Unieke ontwerpen

Iedere mogelijke maatvoering

Kortere levertijden

Led-verlichting

Diverse frames

CUSTOM-MADE
COLLECTION

EEN UNIEKE SPIEGEL OP MAAT VAN DUTCH MIRROR FACTORY

Op zoek naar een unieke spiegel op maat die meer is dan de reflectie van de werkelijkheid? Dutch Mirror Factory ontwerpt en ontwikkelt unieke spiegels en spiegels op maat die in Europa worden geproduceerd, daardoor bieden wij kortere levertijden. Spiegels kunnen op maat worden gemaakt en er is veel variatie mogelijk qua vorm, maatvoering, technische specificaties en oplages. Het gebruikte materiaal is lood- en koper vrij, corrosie resistent en daarom geschikt voor vochtige ruimtes. Onze spiegels zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en verkrijgbaar in enkele stuks. Ondanks de kwaliteit van de materialen (volgens Europese normen) kan er natuurlijk, buiten uw schuld om, iets misgaan; daarvoor bieden wij op iedere spiegel een garantietermijn van 2 jaar.

Wij ontwerpen en produceren spiegels op maat in opdracht van of in overleg met u. Bijvoorbeeld voor hotelkamers, kapsalons, badkamers en woonkamers. De spiegels van de custom-made collection die door Dutch Mirror Factory worden geproduceerd zijn altijd maatwerk, van enkele stuks, of kleine oplages tot grote oplages.

EEN SPIEGEL OP MAAT BIEDT U EEN BREED SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Doordat onze spiegels op maat worden gemaakt is er qua vorm en materiaal veel mogelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technische ontwikkelingen in uw branche. Onze spiegel designers ontwerpen in opdracht van u of door middel van co-creatie met u. Of het nu gaat om ronde, vierkante, rechthoekige, organische of ovale spiegels. Bij een spiegel op maat is iedere vorm mogelijk. Voor gebruik in alle ruimtes en ook in vochtige omstandigheden. Uitgevoerd in diverse frames qua materiaal (aluminium en roestvast staal) en kleur, zoals: zwart, messing, goud, brons, gunmetal en alle kleuren die daartussen zitten. Een op maat gemaakte spiegel kan van diverse mogelijkheden worden voorzien, namelijk een ingebouwde klok, een bluetooth ontvanger, heating pads of alle mogelijke zandstralingen.

CUSTOM-MADE SPIEGEL MET LED-VERLICHTING

De innovatieve kant van onze spiegels uit zich door verschillende technische specificaties. Zoals een op maat gemaakte spiegel met verlichting of spiegels met traploos verstelbare lichtkleuren van koud wit tot warm wit. De nieuwste generatie duurzame en kwalitatieve led-spiegels van Dutch Mirror Factory wordt zowel in standaard maten als in maatwerk aangeboden. Met of zonder siliconen, in led-RGB met afstandsbediening en verscheidene schakelaars; zoals dimbare touch schakelaars achter glas en kantel- en infrarood schakelaars. Door de verwarming in de spiegels, blijven deze in vochtige ruimtes condensvrij. Alle onderdelen worden ontwikkeld voor productie van die ene unieke spiegel.

OP MAAT GEMAAKTE SPIEGEL? KOM NAAR DUTCH MIRROR FACTORY

Bij ons is er veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij komen eventueel naar u toe om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van uw wensen. Zodat wij kunnen anticiperen in de ontwikkeling van uw unieke spiegel. Dat maakt een spiegel van Dutch Mirror Factory bijzonder. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen heeft over onze producten en/of samenwerken met ons, neem gerust vrijblijvend contact op. Of u kunt een mail sturen naar .