Collections

DIVERSE

COLLECTIONS

Diverse frames

Ronde, ovale, vierkante en rechthoekige spiegels

Led-verlichting - infrarood - bluetooth

collecties

EUROPESE TOPKWALITEIT

Dutch Mirror Factory ontwerpt en ontwikkelt aantrekkelijk geprijsde spiegels die voldoen aan alle Europese normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en garantie. Zowel standaard als innovatieve spiegel concepten. Denk daarbij aan: ronde, ovale, vierkante en rechthoekige spiegels. Uitgevoerd in diverse frames. Spiegels voorzien van led-verlichting, infrarood, bluetooth, radio of met een klok. Vanaf enkele stuks tot grote oplages.

Branches waar we op maat gemaakte spiegels en private label collecties aan leveren zijn: badmeubel producenten, de hospitality branche, distributeurs, de sanitair en technische groothandel, kapsalons, sportscholen, retail en meer.

“Werken met Dutch Mirror Factory ervaar ik als positief. Het maatwerk aanbod en flexibiliteit van het bedrijf is kenmerkend voor DMF!”

DUTCH MIRROR FACTORY SPIEGEL COLLECTIES

Ons aanbod bestaat uit de volgende collecties:

“Ik zou DMF spiegels aanraden voor ieder huishouden. Onze spiegels geven de badkamers een sfeervolle uitstraling.”

Let op: wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten. Bent u als consument geïnteresseerd in onze spiegels? Dan kunt u terecht bij een sanitair showroom bij u in de buurt om onze collecties te bekijken.