Beauty Collection

Led-verlichting

Kleine oplage mogelijk

Condensvrij

Gebruiksgemak

Frequent te reinigen

BEAUTY
COLLECTION

BEAUTY SPIEGEL COLLECTIE DUTCH MIRROR FACTORY

Wij hebben een speciale beauty spiegel collectie die uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes zoals in wellness centra en sauna's doordat de gebruikte onderdelen lood- en koper vrij zijn. Deze collectie is ook ideaal als kappersspiegel, spiegel voor in uw schoonheidssalon of voor in uw winkel als paskamer spiegel. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en geschikt is voor frequente reiniging.

Dutch Mirror Factory ontwerpt en ontwikkelt spiegels die in Europa worden geproduceerd en daardoor bieden wij snelle levertijden. Er is veel variatie mogelijk qua vorm, maatvoering en technische specificaties. Onze spiegels zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en verkrijgbaar van enkele stuks tot grotere oplages. Ondanks de kwaliteit van de materialen (volgens Europese normen) kan er natuurlijk, buiten uw schuld om, iets misgaan; daarvoor bieden wij op iedere spiegel een garantietermijn van 2 jaar.

BREED SCALA AAN MOGELIJKHEDEN BIJ BEAUTY SPIEGELS

Spiegels voor de beauty branche zijn voorzien van diverse opties en ook qua vorm en materiaal is er veel mogelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in uw branche. Onze spiegel designers ontwerpen in opdracht van u of door middel van co-creatie met u. Ook de technische tekeningen maken wij. Of het nu gaat om ronde, vierkante, rechthoekige, organische of ovale spiegels. Van heel klein tot heel groot en in iedere gewenste oplage. Voor in de paskamer, op de make-up tafel tot in de omkleedruimtes in sauna’s en wellness centra. Spiegels die goed passen in een salon of bij een barbier met als uitgangspunt klant- en gebruiksgemak. Multi-room spiegels met verlichting. Uitgevoerd in diverse frames qua materiaal (aluminium en roestvast staal) en kleur, zoals: zwart, messing, goud, brons, gunmetal en alle kleuren die daartussen zitten. Heating pads zodat spiegels niet beslaan. En daarnaast legio mogelijkheden als ingebouwde klok, bluetooth ontvangers en alle mogelijke zandstralingen. Passend binnen uw eigen stijl en sfeer. Wij denken in mogelijkheden en kunnen snel anticiperen doordat we in Europa gevestigd zijn en hier ook produceren.

BEAUTY SPIEGELS MET LED-VERLICHTING

De innovatieve kant van onze beauty spiegels uit zich door verschillende technische specificaties, zoals led-verlichting. Spiegels met traploos verstelbare lichtkleuren van koud wit tot warm wit. De nieuwste generatie duurzame en kwalitatieve beauty led-spiegels van Dutch Mirror Factory wordt zowel in standaard maten als in maatwerk aangeboden. Met of zonder siliconen, in led-RGB met afstandsbediening en verscheidene schakelaars; zoals dimbare touch schakelaars achter glas, kantel- of infrarood schakelaars.

STANDAARD BEAUTY SPIEGELS

Onze standaard beauty spiegels zijn in de basis voorzien van een breed scala aan gebruiksgemakken zoals een dimbare sensor of een geïntegreerde touch schakelaar. De spiegels zijn voorzien van verwarming waardoor uw led-spiegel condensvrij blijft. De standaard maten hebben wij op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

U EN DUTCH MIRROR FACTORY

Bij ons is er veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Spiegels zijn bepalend voor de sfeer in een ruimte. Wij komen eventueel naar u toe om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van uw mogelijke wensen. Dat maakt een spiegel van Dutch Mirror Factory bijzonder. Bent u werkzaam in de beauty sector en heeft u vragen heeft over onze producten en/of samenwerken met ons, neem gerust vrijblijvend contact op. Of u kunt een mail sturen naar .